Monday - 19.05
Härkäruukku sienten ja pikkusipulisen kera (L, G)
Paneroitu broilerin sisäfile ja tokatsukastike (L, G)
Lohkoperunat sekä kasviksia (L, G)
Mansikka-limemousse (L, G)
Thuesday - 20.05
Naudan poskea ja punaviinikastike (L, G)
Turskan seläke ja sitruuna-tilli creme fraichekastike (L, G)
Perunamuusi ja kasvikset (L, G)
Hedelmäcocktail ja kermavaahto (L, G)
Wednsday - 21.05
Porsaanpihvit ja bearnaisekastike (L, G)
Lohkoperunat ja kasvikset (L, G)
Salami-paprikakiusaus (L, G)
Omenapiirakka ja kinuskivaahto (L)
Thursday - 22.05
Tomaatti-mozzarella kuorrutettua broileria (L, G)
Riisi (L, G)
Hernekeitto (L, G)
Gulassikeitto (L, G)
Köyhät ritarit, hilloa ja kermavaahtoa (L)
Friday - 23.05
Saksanhirven entrecote ja kanttarellikastike (L, G)
Silakkapihvit ja tillikermaviilikastike (L)
Aurajuustoperunat, pariisinperunat sekä kasvisket (L, G)
Aprikoosikiisseli ja kermavaahto (L, G)
Weekly vegetarian serving
Kevätrullat, riisiä ja sweetchilikastike (L)
Friday bag
Kreikkalainen salaatti (L, G)
16.00 €
Lohimedaljonki ja holllandaisekastike (L, G)
Tilliperunat sekä kasviksia (L, G)
Lakkarahka (L, G)
Sunday lunch
Porsaan sisäfilettä ja metsäsienikastike (L, G)
19.50 €
Paistettu siikafile ja skagenkastike (L, G)
Juustoperunat sekä kasviksia (L, G)
Mansikkainen kääretorttu (L)
Top